Нові «ритуальні послуги» з перепоховання чи самоправство: в Одесі жінка знайшла могилу матері на цвинтарі зовсім в іншому місці

0 коментарів 113130 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі стався шокуючий випадок. Жінка, яка нещодавно поховала свою матір, не відразу знайшла її могилу на кладовищі, оскільки замість неї виявила захоронення зовсім іншого чоловіка. Наразі одеські правоохоронці розслідують обставини перепоховання померлої жінки. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


За даним фактом уже внесені відомості до ЄРДР за ознаками статті 356 Кримінального Кодексу України. Йдеться про самоправство.

Про цей жахливий випадок у поліцію повідомила 33-річна одеситка. Вона нещодавно втратила матір та поховала її на Західному кладовищі. Та коли донька прийшла на поминки, то на місці захоронення виявила могилу не відомого їй чоловіка. Через деякий час жінці вдалося відшукати перепоховання померлої матері,  проте зовсім в іншому місці.

«За даним фактом дізнавачі розпочали провадження за ознаками статті 356 Кримінального кодексу України. Йдеться про самоправство, тобто самовільне, всупереч установленому законом порядку, вчинення будь-яких дій, правомірність яких оспорюється окремим громадянином або підприємством, установою чи організацією, якщо такими діями була заподіяна значна шкода інтересам громадянина, державним чи громадським інтересам або інтересам власника. Згідно із санкцією статті за вказані дії передбачене покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян (до 850 гривень) або  виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до трьох місяців», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Наразі правоохоронці встановлюють повні обставини події та причетних до неї осіб.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x