Мешканця Ізмаїльщини засудили до довічного ув’язнення за особливо жорстоке та сплановане вбивство, а також замах на ще одне

0 коментарів 28701 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Житель села Першотравневе Ізмаїльського району був засуджений до довічного позбавлення волі за вчинення замаху на вбивство та вбивства. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на очільника Ізмаїльської окружної прокуратури Олександра Сару.


За попередніми даними, чоловік, який раніше вже був засуджений за умисне вбивство, 23 червня поточного року перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вирішив помститися своїм односельцям через словесний конфлікт. Затаївши образу, він повернувся до свого будинку, аби взяти холодну зброю – ніж, а потім пішов на пошуки кривдників.

Першу жертву першотравневець знайшов посеред вулиці та наніс ножем удар в область живота, в результаті чого потерпілий втратив свідомість. Потім він виявив другого кривдника та завдав йому 12 ножових поранень в різні частини тіла, що призвело до смерті на місці. На щастя, першому чоловіку, який отримав різану рану черевної порожнини, вдалося вижити.

Поліція швидко затримала зловмисника по “гарячих слідах”, за клопотанням прокурорів суд помістив його під варту відповідно до ст. 208 КПК України. Ніж, яким були завдані тілесні ушкодження потерпілим, слідчі знайшли під час обшуку приміщення зловмисника.

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт за вчинення злочинів, які передбачені ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, і визначається як завершений замах на вбивство та вбивство. Підсудного визнали винним і призначили йому ув’язнення на довічний термін.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x