Позбавлення волі з конфіскацією майна: командира розвідки «ЛНР» та стрільця «ДНР» з Одещини засуджено за участь у терористичній організації

0 коментарів 28404 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Двох жителів Одещини визнано винними в участі у терористичній організації. Суд призначив їм покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Одеську обласну прокуратуру. 


За попередньою інформацією, один засуджений приєднався до терористичної організації “ЛНР” влітку 2014 року і служив у складі озброєних груп “Казачья национальная гвардия Всевеликого войска Донского” та “Первый казачий полк имени атамана Платова”. Він обіймав посаду командира розвідувальної роти під позивним “Тюля”. В рядах бойовиків активно опирався законним операціям українських ЗСУ та брав участь у бойових діях у населених пунктах Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне та Дебальцеве, включаючи битву, яку часто називають “Дебальцевським котлом”.

Інший, під псевдонімом “Одеса”, з 2015 по 2018 роки проходив службу у збройному підрозділі під назвою “Центр підготовки Міністерства оборони ДНР” як стрілець. Під час своєї служби у цьому підрозділі він відповідав за забезпечення “правопорядку” в місті Донецьк і намагався переконувати місцеве населення у легітимності незаконної діяльності самопроголошеної влади. Він також був відповідальним за проведення диверсійних і розвідувально-підривних операцій на територіях, прилеглих до умовної лінії розмежування та зони зіткнення між Донецькою і Луганською областями.

Визначення моменту початку відбування покарання для засуджених буде здійснюватися на основі дати їх затримання та початку фактичного виконання покарання.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x