Ізмаїльський “Rotary Club” придбав для військових чергові три позашляховики – вони послугують для захисту неба над Придунав’ям

0 коментарів 23517 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні благодійна організації “Rotary Club Izmail” наблизила перемогу України у війні, передавши військовим ще три позашляховика, які будуть використані мобільними вогневими групами, котрі захищають наше небо. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльську районну військову адміністрацію.


Зазначається, що дві автівки було придбано на кошти, зібрані в рамках ініційованого організацією збору, а третій передали від благодійного фонду Сергія Стерненка та його спільноти.

Великий збір на підтримку сил протиповітряної оборони Ізмаїльщини Rotary Club Izmail оголосив закритим минулого місяця, звітувавши, що завдяки небайдужим громадянам вдалось перевиконати план збору. Донати у розмірі 1,591 млн гивень направлені на придбання двох пікапів, 7 одиниць тепловізійних прицілів, 9 одиниць Bandera Flash Light BFL та 9 одиниць Bandera Power 225s.

Як зазначив президент організації Роман Разінкін, після координації дій з Ізмаїльською РДВА щодо закриття потреб військових, зросла ефективність та зникло дублювання найменувань. Таким чином, зʼявилось більше можливостей допомагати та направляти зусилля туди, де вони потрібні.

“Голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіон Абашев висловлює щиру вдячність всім, хто щосили допомагає наближати нашу спільну Перемогу над російськими окупантами. Слова подяки – Rotary Club Izmail за ініційований та реалізований збір, який дає змогу зробити захист нашого повітряного простору сильнішим. Кожен донат робить наші Збройні Сили України більш захищеними та більш спроможними захистити цивільне населення та інфраструктуру. Слава Україні!”, – зазначили у РВА.

 

 

 

 

 

Подобається

 

 

Коментувати

 

Поширити

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x