Екс-заступник голови Одеської ОВА оскаржив в суді відмову у поновленні на посаді

0 коментарів 16200 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Колишній заступник голови Одеської обласної військової адміністрації Олег Муратов, звільнений у зв’язку з підозрою в корупційних справах, звернувся до апеляційного суду щодо рішення Одеського окружного адміністративного суду, яке відмовило в його поновленні на посаді. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ухвалу П’ятого апеляційного адміністративного суду.  


Він подав позов до Одеського окружного адміністративного суду з вимогою поновити його на посаді заступника та визнати рішення голови ОВА Максима Марченка протиправним. Однак суддя Радчук відхилив його позов через пропуск строку звернення.

Як повідомляла “БІ”, Муратова звинуватили в отриманні хабаря та відсторонили від виконання обов’язків заступника голови Одеської обласної військової адміністрації. Але він вийшов зі слідчого ізолятора під заставу в сумі в 3,2 мільйони гривень. Його також підозрюють в тому, що він намагався зупинити розслідування щодо розкрадання бюджетних коштів шляхом завищення цін на товари, які мали поставлятися на потреби оборони. Суд призначив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але з можливістю внесення застави.

Нагадаємо, Олег Муратов був призначений на посаду заступника голови ОДА Сергія Гриневецького у грудні 2020 року із схваленням Кабінету Міністрів України. До цього він очолював Південний офіс Державної аудиторської служби та працював на різних посадах в Одеській облдержадміністрації з 2002 по 2015 рік.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x