Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Е-запис на складання практичних іспитів стане доступним по всій Україні – з якого числа?

0 коментарів 30672 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Головний сервісний центр МВС продовжує вдосконалювати систему надання державних послуг. Цього разу нововведенням стала можливість майбутнім водіям зареєструватися на практичні іспити через онлайн запис. Тепер клієнти можуть отримати талон не лише особисто, відвідавши сервісний центр МВС, але й віддалено в будь-якому зручному для них місці. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП.


Зараз усі кандидати на право керування автомобілем в Україні можуть за допомогою е-запису дистанційно оформити талони на практичні іспити, починаючи з 1 листопада. Раніше ця можливість була доступна лише для сервісних центрів МВС, які брали участь у пілотному проєкті, але тепер вона розповсюджена на всі сервісні центри, де проводяться іспити. Ця система дозволить записуватися онлайн на той же день або навіть заздалегідь, на 13 днів наперед. Це призведе до скорочення кількості візитів сервісного центру МВС з двох до одного.

Майбутні водії тепер мають можливість вибрати найзручніший для них сервісний центр для проходження тестів, адреси яких можна знайти на офіційному веб-сайті, а також відповіді на найпоширеніші питання. Додаткову корисну інформацію про планування візиту дізнавайтеся в їх соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм, або за телефоном (044) 290-19-88.

 

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x