“До такого абсурду ще ніхто не додумався”: Шарій приписав Олександра Дубового до лідерів ХАМАСу. Відповідь мецената

11 коментарів 354942 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Проросійський пропагандист, в минулому український журналіст та політик, Анатолій Шарій звинуватив народного депутата VI-VII скликань та мецената Олександра Дубового в посібництві терористам ХАМАСу. На “абсурдну заяву” блогера він відповів на своїй сторінці у Facebook. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM”.


Шарій, якого, як ми повідомляли раніше, обґрунтовано підозрюють у держзраді через посібництво окупантам, написав у своєму телеграм-каналі, що ізраїльські спецслужби продовжують ліквідувати лідерів ХАМАСу, оприлюднивши фото кількох осіб, серед яких Олександр Дубовий.
"До такого абсурду ще ніхто не додумався": Шарій приписав Олександра Дубового до лідерів ХАМАСу. Відповідь мецената

Меценат назвав це звинувачення найабсурднішим зі всіх, які йому приписували, та припустив причину уваги зрадника України до своєї персони.

«Один із псевдоблогерів, а точніше один із пропагандистських багнетів інформаційної армії ФСБ, відпрацьовуючи свої 20 срібняків (на 30 ще не напрацював), почав розміщувати на своїх помийних каналах абсурдно-трешеву інформацію про мою персону.

Я стикався з різними фейками про себе, але такого абсурду, як записати мене, християнина, хоч і грішного, в лідери ХАМАСу, ще ніхто не додумався. Мабуть, фантазія зовсім зникла, а гроші відпрацьовувати треба.

Я не знаю, що цей хворий мозок придумає, куди мене впише і до кого приліпить у своєму подальшому маразмі. Але хочу, щоби всі розуміли. Війна йде на всіх фронтах, зокрема і інформаційному.

З одного боку, немає нічого соромного потрапити в компанію таких людей, як Залужний, Буданов, Данилов, Притула та інші. Коли ворожі спецслужби руками своїх шестерок, що регулярно оплачуються, ведуть такі системні інформаційні атаки, значить, я багато роблю правильно у своєму житті. Але правда за нами, ми переможемо, а вся ця погань опиниться там, де їй і місце», – написав Олександр Дубовой.

Нагадаємо, Шарія звинувачують у держзраді разом з екс-очільником Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Їм інкриміновано державну зраду, вчинену за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 111 КК України).

Зазначається, що керівник забороненої в Україні проросійської політичної партії та власник однойменного Youtube-каналу Анатолій Шарій від 2019 року фактично проживає на території Королівства Іспанія. Звідти він організовує піар-акції проросійської спрямованості, створює й поширює політично заангажовані тенденційні сюжети антиукраїнського змісту.

До співпраці з ФСБ РФ його залучив екскерівник обласної поліції. Шарій погодився на пропозицію виконувати завдання спецслужби. Відтоді спільники створювали пропагандистські сюжети антиукраїнського змісту.

Крім того, слідство встановило, що інший обвинувачений — колишній правоохоронець з Вінниччини — від 2018 року, перебуваючи в тимчасово окупованому Криму, співпрацював зі співробітником російської спецслужби.

Він надавав куратору інформацію про українських політиків, керівників підприємств паливно-енергетичної галузі, власників інтернет-ресурсів, які могли бути використані проти України. Для цього користувався особистими зв’язками та відомостями з попередніх місць роботи.

 

guest

11 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Людмила Писарницька
Людмила Писарницька
6 месяцев назад

Шарій – гній

Вася
Вася
6 месяцев назад

Матрена не умничай

Артем Докучаєв
Артем Докучаєв
6 месяцев назад

На щось більше цьому дебілу фантазії не вистачило?

Анатолій Руденко
Анатолій Руденко
6 месяцев назад

Ватник он и в Испании ватник

Артем Караєв
Артем Караєв
6 месяцев назад

Боже, яке кончене

Олег Дягілєв
Олег Дягілєв
6 месяцев назад

Він не блогер, він дегенерат

Катерина Кітнюх
Катерина Кітнюх
6 месяцев назад

Ага, а я Папа Римський. Ну і маячня

Олена Куликовська
Олена Куликовська
6 месяцев назад

Я в шоці, що воно несе

Вася
Вася
6 месяцев назад
Ответить на  Олена Куликовська

То і несе

Сергей
Сергей
6 месяцев назад

Да какой он пророссийский. Этот человек хочет усидеть одной ж@пой на двух стульях. И вашим и нашим, как говориться.

Вася
Вася
6 месяцев назад

Ну и что с того что Шарий дебил написал

11
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x