Заміна котлів, ремонт систем та утеплення: Кілійська громада активно готується до опалювального сезону

0 коментарів 18063 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілійській громаді проводиться активна підготовка закладів соціальної сфери до опалювального сезону. Подробиці розповів голова Вячеслав Чернявський, передає “Бессарабія INFORM”. 


В поточному режимі у всіх закладах готують до запуску системи опалення. Більш складні роботи проводяться у чотирьох школах та двох медзакладах. Вони, за словами мера, тримаються на постійному контролі міської ради та фінансуються з міського бюджету.

Це школа села Новоселівка, де замінено аварійний димохід на новий; Кілійська ЗОШ №4, де замінено усі котли опалення та стартує ремонт системи опалення; Шевченківська Друга школа, де ремонтується котельня; Кілійська Перша школа, де має розпочатися ремонт котельні з заміною котлів опалення, а також дві будівлі Кілійської багатопрофільної лікарні – пологовий будинок та поліклініка, де будуть проведені роботи з утеплення теплотраси.

Зазначимо, опалювальний сезон стартує розпорядженням виконавчого комітету міської ради на основі температурних показників. Минулого року він розпочався 15 листопада.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x