Володимир Зеленський згадав міста Кілія і Рені, а також персонально подякував рятувальникам, поліцейським та лікарям

1 коментар 149148 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У своєму вечірньому зверненні вчора, 10 вересня, Президент України Володимир Зеленський згадав міста Кілія та Рені, а також імена кілійських рятувальників, поліцейського з міста Рені, підтримав медиків. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Подяка стосувалася ліквідації наслідків атаки російських шахедів на інфраструктуру Бессарабії, які продовжувалися упродовж кількох днів.

Серед згаданих прізвищ – три рятувальники з 23 ДРПЧ (місто Кілія) та поліцейський з Рені.

“Дякую вам, хлопці, що рятуєте життя. Одеська область. Місто Кілія. Андрій Носов, Андрій Мосієнко, Андрій Василенко, наші пожежники, я дякую вам, хлопці. Місто Рені. Відзначу поліцейського майора Дениса Бондаренка. Після російської атаки шахедної врятував чотирьох людей, доставив їх у лікарню. Я дякую тобі, Денисе. І також дякую кожному українському лікарю, кожній медсестрі, бойовим медикам, які рятують життя наших людей, повертають українцям сили. Це дійсно велика робота”, – сказав Президент.

Зазначимо, відео стало вірусним в Кілії. Містяни додають його у свої соцмережі та приєднуються до подяки.

Підтримав звернення і міський голова Кілії Вячеслав Чернявський:

“Мое кохане місто Кілія. Я так радію, коли твоє ім’я згадують з приводу твоїх досягнень та успіхів. Зараз я просто пишаюся – пишаюся нашими людьми. У вечірньому зверненні Президент України згадав ім’я нашиих рятувальників і лікарів, які ліквідували наслідки ворожої атаки на місто. Андрій Носов, Андрій Мосієнко, Андрій Василенко, кожен інший пожежний, кожен лікар, я приєднуюся до слів голови держави та низько вклоняюся за той героїзм, який ви проявили у порятунку міста та постраждалих від вибухів. Слава нашим героям на усіх фронтах. Слава Україні! Смерть ворогам!”, – написав він у Facebook.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
*****
*****
8 месяцев назад

Спасибо пожарным, а то кто знает, куда еще бы мог перейти огонь…

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x