Посвята в студенти в Ізмаїлі – як це було на педагогічному факультеті в ІДГУ

0 коментарів 32238 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Цього тижня в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті, на педагогічному факультеті, відбулася важлива подія – посвята в студенти.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”  з посиланням на офіційний сайт навчального закладу.

“Такі урочистості традиційно є символом початку нового студентського життя, яке об’єднує молодь нашого навчального закладу під гаслом знань, дружби та професійного розвитку”, – прокоментували подію у виші.

Першими до студентів із привітальним словом звернулися ректор, професор Ярослава Кічук, декан факультету, професорка Надія Кічук, а також завідувачки кафедр.

А здобувачі вищої освіти старших курсів педагогічного факультету представили своїм новим молодшим колегам відеопривітання  у вигляді новин факультету.

Студенти-старшокурсники підготували  також для “новачків” квест “Ізмаїльський Хогвартс”, за мотивами твору “Гаррі Поттер”, та залучили до нього всіх учасників заходу. Представники чотирьох команд – Слізеріну, Пуфендую, Когтеврану та Гріфендору, використовуючи магічний капелюх, обирали своїх учасників. Квест складався з чотирьох станцій, кожна з яких мала свої завдання. На першій станції «Ізмаїльський Хогвартс» студенти розв’язували завдання та головоломки. На другій станції «Пошук магічних інгредієнтів» учасники знаходили приховані інгредієнти на території університету. Третя станція «Зілля варіння» вимагала від студентів розшифрувати рецепт зілля правди та правильно змішати інгредієнти. На четвертій станції студентам довелося відгадувати слова в навушниках під час гучної музики.

Після успішного виконання завдань на кожній локації студенти отримували «магічні бали», а на підставі загальної кількості балів визначали свій статус учасника “чарівного світу” та отримували почесне звання студента Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

Наприкінці заходу всіх студентів пригостилися смачною піцою та смаколиками.

Посвята в студенти в Ізмаїлі - як це було на педагогічному факультеті в ІДГУ

Посвята в студенти в Ізмаїлі - як це було на педагогічному факультеті в ІДГУ

Посвята в студенти в Ізмаїлі - як це було на педагогічному факультеті в ІДГУ

Посвята в студенти в Ізмаїлі - як це було на педагогічному факультеті в ІДГУ

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x