Напросився покататися та опинився в лікарні: у Болградському районі внаслідок аварії постраждав 5-річний хлопчик

0 коментарів 83619 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


 Поліцейські розслідують обставини ДТП, що сталась у Болградському районі 11 вересня близько сьомої години вечора на околиці села Слобідка Бородінської громади. Внаслідок аварії постраждав 5-річний хлопчик. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Попередньо було встановлено, що 21-річний водій автомобіля «Ford» під час руху не вибрав безпечної швидкості та не впорався з керуванням. Внаслідок цього легковик перекинувся.

У салоні авто в момент автопригоди знаходились 21-річна знайома водія та 5-річний сусідський хлопчик. Дитина напросилася покататися, на що водій погодився.

Допомога медиків знадобилася лише найменшому пасажиру. Хлопчика з тілесними ушкодженнями каретою швидкої допомоги доставили до медичного закладу. Інші учасники аварії не постраждали.

Керманича перевірили на стан сп’яніння, він був тверезим.

«За даним фактом слідчі відділення поліції № 2 Болградського районного відділу поліції розпочали провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Транспортний засіб помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Поліцейські встановлюють повні обставини автопригоди», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Також правоохоронці закликали водіїв бути уважними за кермом, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, а при перевезенні у транспортному засобі дітей використовувати автокрісла.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x