Білгород-Дністровська громада отримає грант до 3,8 мільйона гривень в рамках участі в Ініціативі з відновлення шкіл «DECIDE: ВІДБУДОВА»

0 коментарів 17982 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Швейцарсько-український проєкт  DECIDE оголосив результати відбору громад для участі в Ініціативі з відновлення шкіл «DECIDE: ВІДБУДОВА». До переліку таких громад увійшла і Білгород-Дністровська. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на сторінку проєкту.


В рамках проєкту заявки на участь надійшли від 86 громад Чернігівської, Одеської та Полтавської областей, які розглядала спеціальна комісія. Потім з кандидатами на участь проходили співбесіди, виїзди кваліфікованих спеціалістів на об’єкти та десятки годин засідань комісії.

Далі на організаторів проєкту разом із громадами, які стануть партнерками ініціативи, чекає ледь не найскладніше – реалізація. Вони отримають грант на облаштування шкільного укриття та створення на його базі освітнього хабу. Крім того, кожна громада навчиться писати та впроваджувати проєкти з відбудови, працювати з донорами, а також долучати до цього процесу молодь.

Отже, в межах Ініціативи з відновлення шкіл «DECIDE: ВІДБУДОВА» у партнерстві із Посольством Швейцарії в Україні однією з таких громад від Одеської області стала Білгород-Дністровська. Вона потрапила до переліку тих громад, які отримають грант до 3,8 мільйона гривень.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x