Відбувся штрафом завдяки угоді з потерпілим: мешканця Кілії засудили за п’яне керування автівкою, внаслідок якого постраждав пасажир

0 коментарів 27675 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями Кілійський районний суд виніс вирок мешканцю Кілії, який у грудні минулого року допустив аварію з потерпілим в стані алкогольного сп’яніння. “Бессарабія INFORM” з’ясовувала деталі. 


Слідство встановило, що 17 грудня 2022 року кілієць, маючи в крові 2,2% етилового спирту, що вважається сп’янінням середнього ступеня, сів за кермо автомобіля ВАЗ 21099, маючи поряд пасажира.

Рухаючись вулицею Дунайською зі сторони Тараса Шевченка, по вологим та брудним дорожнім плитам на перехресті з вулицею Іванова, близько 23:43, обрав небезпечний швидкісний режим (80 км на годину замість 50 допустимих) та був неуважним, через що не впорався із керуванням транспортного засобу та здійснив наїзд на паркан приватного будинку, в результаті чого автівка повністю зупинилася.

В результаті пасажир водія отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості у вигляді закритого перелому щиколотки та закритий подвійний осколковий перелом малогомілкової кістки.

Напередодні судового засідання, 2 серпня, обвинувачуваний уклав з постраждалим угоду про примирення, через що водій замість кримінальної відповідальності відбувся лише штрафом за п’яне керування в розмірі 34 000 гривень. Також суд заборонив чоловіку керувати автомобілем упродовж наступних трьох років. Ще лихач заплатить 5 133 грн за залучення експерта.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x