В Аккермані поліцейський збив жінку літнього віку, яка від отриманих травм померла ─ розпочато розслідування

0 коментарів 22950 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 16 серпня, у Білгороді-Дністровському затримали співробітника районного відділу поліції через скоєну ДТП, внаслідок якої померла жінка похилого віку. Водночас на час проведення службового розслідування правоохоронця та його дружину – поліцейську, яка перебувала в автомобілі разом з чоловіком, відсторонено від виконання службових обов’язків. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Подія сталася сьогодні вранці. За попередньою інформацією, правоохоронець, виїжджаючи з двору на своєму автомобілі заднім ходом, скоїв наїзд на 81-річну жінку. Разом із чоловіком у салоні була його дружина, яка також є співробітником поліції.

Літню потерпілу доправили до лікарні, проте врятувати її не вдалося ─ від отриманих травм вона померла.

«На місці події працюють працівники Територіального управління Державного бюро розслідувань та управління головної інспекції ГУНП в Одеській області. Детективами ТУ ДБР розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. А ГУНП в Одеській області проводиться службове розслідування», ─ йдеться у повідомленні поліції.

На даний час обох поліцейських відсторонили від виконання службових обов’язків. Водія затримали, його буде поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x