Центральний стадіон в Ізмаїлі дерусифікували

0 коментарів 50868 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Назву головної спортивної арени столиці Придунав’я – Ізмаїльського центрального стадіону – дерусифікували. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Тепер він більше не “Центральный стадион”, а Центральний стадіон.

У червні поточного року журналісти “БІ” звернули увагу на те, що попри активний загальнонаціональний процес перейменувань топонімів і назв соціальних та інших об’єктів, який зараз проходить по всій країні, в Ізмаїлі залишаються “відголоски” минулого на фасадах деяких найвпізнаваніших об’єктів міста.

Хоч пам’ятник Суворову й прибрали з центру міста, але Центральний стадіон, на якому відбуваються головні спортивні заходи та змагання, донедавна залишався недорусифікованим.

Досить скоро після того, як засоби масової інформації звернули увагу на це прикре упущення, мерія його виправила – тепер головний спортивний майданчик Ізмаїлу зустрічає відвідувачів українською назвою.

Сподіваємось, що й всю решту запланованих робіт з реконструкції цього важливого для міста спортоб’єкта невдовзі вдасться реалізувати. Але поки в країні йде війна, з такими масштабними мультимільйонними проєктами, певно, доведеться трохи зачекати.

Було:

Центральний стадіон в Ізмаїлі дерусифікували

Стало:Центральний стадіон в Ізмаїлі дерусифікували

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x