Трактор розчавив ВАЗ на автодорозі Т-1607 поблизу села Кислиці – постраждали водійка та пасажир

0 коментарів 135702 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно мешканка Кілії, яка прямувала з Кілії до села Кислиці Ізмаїльського району, втрапила в аварію — її “ВАЗ” на швидкості вдарив трактор, розчавивши дах легковика навісним обладнанням. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Зі слів постраждалої, вона рухалася трасою з пасажиром, коли в її бік з польової дороги на швидкості виїхав трактор. Керманич не переконався у відсутності транспорту, через що не уступив дорогу автівці, яка мала перевагу, попри гарну видимість та попереджувальний сигнал ВАЗ-у.

“Я намагалася загальмувати, є гальмівний шлях близько 20 метрів”, – каже водійка, згадуючи зіткнення.

Інцидент трапився в останній день липня. Наразі постраждалі оговтуються від отриманих травм. Насправді, враховуючи жахливі ушкодження автомобіля, вони відносно незначні. Після ДТП обох присутніх у легковику людей доправили до Ізмаїльської лікарні. У водійки діагностували різані рани кісті руки та обличчя від уламків лобового скла, у попутника, який сидів на пасажирському сидінні біля водія, куди прийшовся удар, виявили забій голови та наклали шов на ногу.

Викликані на місце правоохоронці опитали свідків та склали на водія трактора протокол за порушення правил дорожнього руху.

Найбільше постраждалу вразила поведінка водія, якому нібито байдуже від того, що сталося. Щоправда, витрати взявся покрити власник транспортного засобу, але все ж керманич постане перед судом.

Нагадаємо, днями “БІ” писала про ще одну аварію за участю ВАЗу та трактору, тільки, попередньо, у ній винуватцем є легковик.

Трактор розчавив ВАЗ на автодорозі Т-1607 поблизу села Кислиці - постраждали водійка та пасажир

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x