Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Спричинив аварію та травмував трьох людей: на лаві підсудних опинився 49-річний житель Білгород-Дністровського району

0 коментарів 27027 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Автопригода сталася у березні між селами Старокозаче та Козацьке. Унаслідок аварії троє потерпілих, включаючи 72-річного батька керманича, отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження. За скоєне обвинуваченому загрожує до восьми років позбавлення волі, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк до трьох років. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ГУНП в Одеській області.


У ході розслідування було встановлено, що водій автомобіля «Nissan Vanette», рухаючись у темну пору доби, не обрав безпечну швидкість та не врахував дорожню обстановку, в результаті чого в’їхав у фургон «Fiat Ducato». Керманич останнього здійснив вимушену зупинку на узбіччі дороги, проте на момент зіткнення водія фургона не було за кермом. У салоні знаходились двоє його товаришів на пасажирських сидіннях.

З переломами стегна ушпиталили 72-річного батька водія автомобіля «Nissan Vanette», який їхав разом із сином. З місця події медики також доправили до місцевої лікарні двох пасажирів автомобіля «Fiat Ducato»: одного – з переломом руки, а другого – з переламами ребер, пневмотораксом, забоєм та емфіземою легень.

За висновками судово-медичних експертів травми перших двох потерпілих належать до категорії  середньої тяжкості, а третього – до тяжких. Водії обох транспортних засобів не постраждали. Керманича мікроавтобуса перевірили на стан сп’яніння, він був тверезим.

«Після проведення низки експертиз та інших слідчих дій слідчі, визнавши зібрані докази достатніми, під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули водієві автомобіля «Nissan Vanette» обвинувачення за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Наразі досудове розслідування слідчі завершили і обвинувальний акт скерували до суду», – зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Спричинив аварію та травмував трьох людей: на лаві підсудних опинився 49-річний житель Білгород-Дністровського району

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x