Після Рені, Ізмаїл наступний? Російські ЗМІ тиражують фейки про “українських карателів”, які нібито готуються відплисти з Ізмаїлу до Африки на цивільному судні

7 коментарів 306018 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Російські інформагентства синхронно випустили інформацію про “українських карателів”, які нібито готуються відплисти з Ізмаїлу до Африки на цивільному судні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на BBC.


Три провідні російські інформагентства (державні ТАСС, РИА «Новости», а також напівдержавний «Інтерфакс») одночасно розмістили на своїх стрічках повідомлення з посиланням на «військово-дипломатичне джерело», згідно з яким служба британської зовнішньої розвідки MІ-6, нібито, підготувала до відправки до Африки «диверсійно-каральний загін зі 100 українських бойовиків із досвідом на Східному фронті».

“Завданням підготовленого британськими спецслужбами українського підрозділу стане проведення диверсій на об’єктах інфраструктури в країнах Африки, а також ліквідація африканських лідерів, орієнтованих на взаємодію з Росією”, – цитують агентства слова джерела.

Синхронізований з точністю до хвилини випуск трьома основними агентствами ідентичної інформації з посиланням на те саме анонімне джерело може свідчити про заздалегідь спланований «вкид» з метою максимального поширення.

Згідно з цим повідомленням, «каральний загін», який нібито очолює підполковник ГУР Міноборони України В.Ю. Пращук, вирушить до Африки в другій половині серпня з українського порту Ізмаїл на зафрахтованому цивільному судні.

Як відомо, розташований на Дунаї порт Ізмаїл неподалік кордону з Румунією є одним з основних центрів експорту української сільгосппродукції Чорним морем.

Нагадаємо, після одностороннього виходу росії із «зернової угоди», яка забезпечувала безперешкодне вивезення зерна морським шляхом, російські військові почали систематично завдавати ударів ракетами та безпілотниками по портовій інфраструктурі півдня України. Останній відбувся сьогодні вночі по порту Рені. Перед цим Рені масовано було атаковано шахедами в ніч на 24 липня. Місто Ізмаїл вперше зазнало атаки в ніч на 2 серпня.

Нинішнє повідомлення російських інформагентств може бути вказівкою створення російським військовим керівництвом інформаційного прикриття своїх подальших операцій в цій зоні.

guest

7 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
та-а-ам за тума-а-анами))))
та-а-ам за тума-а-анами))))
8 месяцев назад

Мсье Тчиани могет спать спокойно: Республика Нигер не имеет выхода к морю… 😀 😀 😀

*****
*****
8 месяцев назад

А вот Измаил – увы, нет… Помолимся же, товарищи, за “братьев”, чтоб их!

Никушор
Никушор
8 месяцев назад

оправдываться вообще то хуже чем сочинять небылицы

Гриня
Гриня
8 месяцев назад
Ответить на  Никушор

Ну так данная небылица сочинена… как раз для оправдания грядущей “братской” атаки на город! Так что получается – прям хуже некуда 😉

Голдфингер
Голдфингер
8 месяцев назад
Ответить на  Гриня

А, шо требуется какая-то отмазка, с придумкой?:))
И так, ясно все…., до последней Герани и Калибра!
Да, рогатые?

Голдфингер
Голдфингер
8 месяцев назад

Ну, плывите – плывите ( что оно плавает – всем хорошо известно, кроме чертей парнокопытных)!
За Вагнером – заскучали:))))
Давно по рогам не отгребали?:)))
Там уже ждутЬ:)))))

??=?=??=?=??=?=??=?=??=?=??=?
??=?=??=?=??=?=??=?=??=?=??=?
8 месяцев назад
Ответить на  Голдфингер

Так отправили же тот вагнер на драники – “ВС” “РФ” может сдохнуть спокойно 😉

Вот только какое отношение ко всей той шляпе имеет “наш” валерка – подZалупная холерка… а хуй ее знает! 🙂 😀 😀

7
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x