Масована атака рф на Бессарабію призвела до травмування далекобійників і понівечення фур, які стояли в черзі до порту “Рені”

0 коментарів 71577 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ворог масовано атакував шахедами Ренійську громаду в ніч на 24 липня. Цілями були порт та припортові споруди, де зберігалось зерно та інша сільгосппродукція. Зруйновані зерносховища, вибуховою хвилею пошкоджені промислові споруди та вікна. Постраждали люди – як мінімум семеро, один у важкому стані. Серед них – і три далекобійники, які транспортували до порту вантажі. Але це ще не все – після масованої атаки дронів до Ізмаїльського районного відділу поліції почали надходити масові заяви від водіїв фур з приводу пошкодження транспортних засобів, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


З власних джерел нашій редакції стало відомо, що деякі водії вантажівок, які перебували в зоні місця обстрілу під час рейсу (Морський торгівельний порт “Рені”) та очікували своєї черги, звернулись до поліції через пошкодження фур внаслідок дронової атаки на Ренійський порт. Заявники – водії з різних районів Одещини та інших регіонів України.

За даними далекобійників, вибуховою хвилею й уламками були понівечені десятки вантажівок, які стояли в черзі до порту.

Фото та відео понівечених автівок, з міркувань безпеки, ми поки що публікувати не можемо. Їх зафіксувала поліція.

Залишається очікувати на справедливе розслідування воєнних злочинів рф.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x