П’ятдесят дітей пільгових категорій з Одеської області поїхали на відпочинок до Угорщини

0 коментарів 13716 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


П’ятдесят школярів Одещини у супроводі дорослих вирушили на відпочинок до Угорщини. Це дітки із сімей, які втратили батьків на війні, батьки яких наразі захищають територіальну цілісність України, малозабезпечених та інших пільгових категорій. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на Одеську ОВА.


Як зазначається, на юних мешканців Одещини чекає насичена програма відпочинку. Для них підготували цікаві розваги, екскурсії, знайомство з місцевою культурою і традиціями, інтелектуальні конкурси, спортивні змагання та багато іншого.

“У таборі відпочинку за кордоном вони набиратимуться сил та отримають багато позитивних вражень. Такі поїздки дають можливість не тільки дізнатися багато цікавого, а й знайти нових друзів. Це чудова нагода поспілкуватися з однолітками “офлайн”, а цього дітям зараз так бракує”, – підкреслили в ОВА.

Відпочинок дітей став можливим завдяки ініціативі Одеської обласної військової адміністрації, в межах продовження співпраці Закарпатської обласної військової адміністрації та Генерального консульства Угорщини.

 

П'ятдесят дітей пільгових категорій з Одеської області поїхали на відпочинок до Угорщини
П'ятдесят дітей пільгових категорій з Одеської області поїхали на відпочинок до Угорщини

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x