Любителів канабісу, метадону та наркоаграрія з Білгород-Дністровщини покарали за пристрасть до заборонених речовин

0 коментарів 18576 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Троє жителів Білгород-Дністровщини, яких викрили у скоєнні наркозлочинів, отримали вироки суду. Про покарання правопорушників розповіли в обласному управлінні поліції, передає “Бессарабія INFORM”.


В одному з випадків, 37-річний житель Татарбунарської ОТГ висадив на присадибній ділянці коноплі, за якими ретельно доглядав – поливав, підживлював, проріджував та полов. В ході проведення санкціонованого обшуку з маєтку фігуранта правоохоронці вилучили 45 кущів наркомістких рослин. Чоловік зізнався, що культивував зілля з наркотичним вмістом для власного вживання.

А 39-річного жителя Білгорода-Дністровського, який неодноразово був судимий за майнові злочини та мав непогашену судимість, правоохоронці зупинили у середмісті для перевірки документів і встановили, що він має згорток із забороненою психотропною речовиною – метадоном. Чоловік зізнався, що придбав його у малознайомого чоловіка для себе.

На зберіганні наркотиків попався і 38-річний житель Татарбунар, у якого поліцейські виявили згорток з канабісом. Чоловік пояснив, що наркотичний засіб знайшов.

Усі заборонені речовини та рослини були вилучені й направлені на експертні дослідження, які підтвердили їх наркотичний вміст.

Поліцейські територіальних підрозділів поліції висунули фігурантам обвинувачення. Першому – у незаконному посіві та вирощуванні конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин, що передбачено ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України, другому – у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин без мети збуту, що передбачено ч. 1 ст. 309 ККУ, а третьому – у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту, що також передбачено ч. 1 ст. 309 ККУ.

Суди визнали всіх трьох підсудних винними та ухвалили обвинувальні вироки.

«Наркоаграрію» суд призначив сплатити в дохід держави штраф у розмірі 1700 гривень, другому підсудному покарання у вигляді одного року і одного місяця обмеження волі, а третьому – штраф у розмірі 17000 гривень.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x