Голову Білгород-Дністровської районної ради Григорія Мельниченка суд відсторонив від службової посади

0 коментарів 29268 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Менше тижня тому в Білгород-Дністровському районі спалахнув скандал: Служба безпеки України затримала голову Білгород-Дністровської районної ради Григорія Мельниченка, зятя ексгубернатора Одещини Сергія Гриневецького. За офіційними повідомленнями обласної прокуратури, це пов’язано з розкраданням майна Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу на суму 2 мільйони 690 тисяч гривень. Однак до вчорашнього дня відомий у регіоні скандаліст офіційно вважався на держслужбі, хоча знаходився під арештом та мав на руках кайданки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на районну раду.


Як вже раніше повідомляла “БІ”, у райраді у зв’язку з такими подіями почали виникати конфлікти й навіть дуже неочікувані речі, як то акція на медичне обстеження депутатів у той час, коли мала відбутись районна сесія.

Весь цей час затриманий Мельниченко залишався офіційно головою райради. Лише вчора, 14 серпня, Київським судом міста Одеси, нарешті, було відсторонено Григорія Мельниченка від посади голови Білгород-Дністровської районної ради.

«БІ» й надалі буде тримати вас в курсі про подальший розвиток подій.

Голову Білгород-Дністровської районної ради Григорія Мельниченка суд відсторонив від службової посади

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x