Директор Українського інституту майбутнього згадав свій велотур Бессарабією і запропонував закрити виїзд для чоловіків на три роки після Перемоги

1 коментар 35748 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Екснардеп та нинішній директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко згадав свій велотур від Болграду до Аккерману, після чого запропонував закрити виїзд для чоловіків щонайменше на три роки після закінчення війни. На користь такого методу утримування населення він висловився на своїй сторінці у Facebook, передає “Бессарабія INFORM”. 


На його думку, якщо різко відкрити кордони, українці не збережуться як нація. Денисенко побоюється, що станеться ймовірний великий відтік цивільного населення за межі України.

“Одним махом відкрити кордони, як це було до 24.02.22, – це означає втратити плюс мільйон. Зараз за кордоном близько 7 млн людей, повернеться половина. Усі ті, хто пише про комплексні заходи щодо повернення – лукавлять. Жодних реальних комплексних заходів немає і не буде”, – написав Денисенко.

Але перед цим він згадав свій велотур дворічної давнини, який він здійснив Бессарабією – від “Білгорода” (-Дністровського, – ред.) до Болграду. Він порівняв його з бажанням також проїхатися дорогою святого Вінсента (в Європі), але далі понеслося…

Директор Українського інституту майбутнього згадав свій велотур Бессарабією і запропонував закрити виїзд для чоловіків на три роки після Перемоги

Зазначимо, український інститут майбутнього — українська громадська організація, що надає оцінку українським подіям, пропонує майданчик для дискусій, формулює рекомендації до дій.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Гриня
Гриня
8 месяцев назад

Ну, с этим можно и поспорить.
Хотя бы потому, что тот, кто хотел – нашел способ и давно уехал, многих как раз препятствие и стимулирует. Это во-первых.
А во-вторых, пытаясь обосноваться за рубежом наши выходцы нередко сталкиваются с дурным к себе отношением и вытекающими из сего проблемами, что связано среди прочего и с пропагандистской “работой” “братьев”. Так что даже те эмигранты, что “нейтральны” к нападению на свою Родину… так же в какой-то степени становятся его жертвами.
Ну и в-третьих… а ничего, что это дискриминация по половому признаку? А как же песни про гендерное равенство, льющиеся все эти годы?..

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x