Знову п’яний та без водійського посвідчення за кермом: вдруге за рік житель Болградського району попався на порушенні

0 коментарів 21924 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці склали протокол відносно мешканця Болградщини за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення. Суд постановив стягнути з правопорушника штраф розміром понад 40 тисяч гривень. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на обласну поліцію.


На автодорозі Болград – Кубей близько 23:00 години наряд патрульної поліції зупинив для перевірки документів мотоцикліста. Керував транспортним засобом 29-річний житель одного з сіл Городненської сільської громади. Молодик, окрім того, що був нетверезий, не мав із собою водійського посвідчення. За допомогою алкотестера «Драгер» підтвердили, що порушник дійсно у стані алкогольного сп’яніння.

У ході перевірки також з’ясували, що протягом року він вже притягувався до відповідальності за вчинення аналогічних правопорушень. Відтак відносно водія поліцейські склали протоколи за ч. 2 ст. 130 (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння повторно протягом року) та ч. 5 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, повторно протягом року) КУпАП.

«Адміністративні матеріали поліцейські скерували до суду, який, розглянувши їх, виніс постанову про притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності та накладання штрафу у вигляді двох тисяч чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 40800 гривень, без оплатного вилучення транспортного засобу», ─ йдеться у повідомленні поліції.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x