Не через відмову від повістки: в мережі шириться відео затримання поліцейськими мешканця Кілії – обставини

0 коментарів 171882 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 7 липня, в мережі очевидці почали поширювати відео, на якому поліціянти закували в наручники чоловіка по вулиці Кіченко (кут Суворова) нібито через відмову від отримання повістки. “Бессарабія INFORM” з’ясовувала обставини інциденту. 


На відео дійсно видно, що чоловіка намагаються закувати у наручники двоє співробітників поліції. Навколо зібралися очевидці, що відкрито здійснювали зйомку.

Офіційних даних з цього приводу наразі немає. За інформацією джерела у поліції, 47-річний кілієць був затриманий для складення протоколу через неадекватну поведінку у стані алкогольного сп’яніння. З пояснень поліціянтів, він поводився агресивно та висловлювався в їхній бік нецензурною лайкою, тому довелося застосувати силу. Попередньо вже встановлено, що стражі закону діяли в рамках своїх повноважень – це зафіксовано на боді-камерах.

Зазначимо, до цього громадянин у некоректній формі з’ясовував відносини з військовими, які проводили роботу з мобілізації неподалеку – в агресивній формі взявся “заступатися” за перехожого, якому видали повістку. Тож їм довелося звернутися по допомогу до правоохоронців.

Стверджується, що з відмовою від вручення повістки затримання жодним чином не пов’язано.

Після складення протоколу у поліційному відділенні затриманого відпустили.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x