На Одещині почастішали випадки сказу серед тварин: що робити, аби не захворів ваш улюбленець, розповіли у Держпродспоживслужбі

0 коментарів 25218 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У червні поточного року на Одещині було зафіксовано два випадки захворювання на сказ серед тварин, у тому числі й свійських. Загалом з початку року зареєстровано 40 позитивних випадків сказу, про що «Бессарабія INFORM» повідомляла раніше. У Держпродспоживслужбі наголошують, що єдиний спосіб захистити домашнього улюбленця ─  це вакцинація.


«Вакцинація рятує життя! Всупереч домислам, щеплення проти сказу абсолютно безпечно та жодного впливу на ріст і розвиток тварини не має», ─ запевняють фахівці.

Спільно з проєктом ЕС EU4SaferFood,  який допомагає Україні вдосконалювати систему контролю у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин, Держпродспоживслужба розробила інфографіку для власників тварин, де спеціалісти  роз’яснили, як зменшити ризик зараження.

На Одещині почастішали випадки сказу серед тварин: що робити, аби не захворів ваш улюбленець, розповіли у Держпродспоживслужбі

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x