Допомога приспіла занадто пізно: на центральній вулиці Кілії звідкись взялася козуля, яка вдушилася, застрявши у паркані

0 коментарів 62964 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 18 липня, вранці в центрі Кілії було знайдено козулю, яка застряла у паркані Кілійського професійного ліцею, від чого, на жаль, загинула. Звідки взялася тварина, ніхто точно не знає. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на очевидців. 


Відомо, що мешканка міста Тетяна рано вранці вигулювала свою собаку і побачила у паркані бездиханну тварину. За допомогою перехожих її витягли з металевої пастки, але надто пізно, хоча тварина ще була теплою.

Як зазначила пані Тетяна, видно, що козуля намагалася визволитися, але зробила собі тільки гірше. Також очевидиця припустила, що її могла б врятувати охорона закладу, але, на жаль, цього не сталося.

Як прокоментувала “БІ” директорка навчального закладу Наталя П’ятун, увесь колектив у шоці від цієї знахідки. Але коли вранці вони прийшли на роботу, навіть і не здогадувалися про те, що сталося, адже ні тіла тварини, ні якихось інших ознак помічено не було. До того ж, до співробітників ніхто не звертався. Керівниця також зазначила, що тієї ночі була на зміні дуже відповідальна охоронниця, яка перед вимкненням світла на вулиці робить обхід усієї території — перевіряє, чи зачинені вікна, та чи немає сторонніх. Жінка каже, що вночі не чула дивних звуків. На ранок собі пішла додому.

Кілійці припускають, що тварина могла приплисти з території Румунії, де козулі — не рідкість. За інформацією “БІ”, козуля могла бути і місцевою (нам повідомили, що на території однієї з покинутих будівель вже бачили цих парнокопитних). У будь-якому разі, несподівану гостю міста дуже шкода.

Допомога приспіла занадто пізно: на центральній вулиці Кілії звідкись взялася козуля, яка вдушилася, застрявши у паркані

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x