Зичимо кожному випускнику максимальних двісті! Сьогодні в Україні стартувала основна сесія національного мультипредметного тесту

0 коментарів 23598 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 7 червня, в Україні стартувала основна сесія національного мультипредметного тесту. Інформація про те, де відбудуться тестування, закрита і не підлягає оприлюдненню.


У МОН наполегливо рекомендують учасникам не розголошувати, де й коли проходитимете тестування, адже від цього може залежати ваша власна безпека та безпека організаторів НМТ.

Не забудьте взяти з собою до тимчасового екзаменаційного центру документ, що посвічує особу, роздрукований сертифікат, кілька ручок та плячешку з водою без етикетки.

Якщо з поважних причин учасник не зможе взяти участь в основній сесії НМТ, він/вона може подати протягом трьох робочих днів від дня проведення тестування заяву про участь у НМТ під час додаткової сесії, яка відбудеться 11-24 липня.

Однак варто враховувати, що запізнення не є поважною причиною, тому рекомендуємо заздалегідь потурбуватися про вчасне прибуття до екзаменаційного центру. Нагадаємо, що за 10 хвилин до початку тесту допуск учасників в приміщення ТЕЦ припиняється.

Віримо у ваші суперсили та зичимо кожному вступнику максимальних двісті!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x