З Одещини Зеленський поїхав до сусідньої Молдови – мета до останнього моменту засекреченого візиту

0 коментарів 29457 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Після вчорашнього візиту до Одеської області Президент України Володимир Зеленський поїхав до сусідньої Молдови – сьогодні, 1 червня там проходить саміт Європейської політичної спільноти, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Саміт відбувається у “замку Мімі” у селі Булбоака під Кишиневом. Зеленський прибув туди другим після господарки зустрічі – президентки Молдови Маї Санду.

Очікується, що на саміт прибудуть майже пів сотні європейських президентів і голів урядів.

Персональна участь Президента України у саміті не була офіційно підтверджена до останнього з міркувань безпеки. У МВС Молдови заявляли, що інформація про участь Зеленського має бути засекреченою у зв’язку з безпосередньою безпекою Президента нашої держави.

На другій зустрічі Європейської політичної спільноти обговорюватимуть спільні зусилля заради миру в контексті війни в Україні та пов’язані із нею кризи, захист демократії, зміцнення енергетичної безпеки та стійкість європейських держав.

“Сьогодні працюємо у Молдові. Участь у саміті Європейської політичної спільноти. Багато двосторонніх зустрічей. Розвиваємо коаліцію винищувачів та пропонуємо коаліцію «Петріотів». ЄС, НАТО, формула миру. Усе для захисту нашого майбутнього”, – написав зранку Володимир Зеленський у соцмережах.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x