Ворог продовжує атакувати крилатими ракетами та ударними дронами

0 коментарів 15876 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вночі, 2 червня, на Миколаївщині, силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування “Південь” знищено 1 ворожий ударний БпЛА «Shahed-136/131», а протягом минулої доби – 1 російський ударний БпЛА «Ланцет». Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на сторінку командування.


За попередньою інформацією ворог задіяв для ударів 15 крилатих ракет, тип яких наразі уточнюється, та 18 іранських ударних БпЛА “Shahed”.Усі ці повітряні цілі були знищені нашими захисниками.

Масованої атаки знову зазнала столиця України: протягом минулої доби противник завдав 12 ракетних ударів із застосуванням 10 балістичних та крилатих ракет типу “Іскандер” по Києву, що були знищені.

Також ворог випустив 2 зенітних керованих ракети С-300 по Харкову. Крім того, завдав 46 авіаційних ударів та здійснив 107 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

На жаль, є загиблі та поранені мирні громадяни, серед яких діти. Пошкоджено дитячу поліклініку, житлові багатоквартирні будинки, приватні будинки та іншу цивільну інфраструктуру.

На Одещині ніч пройшла під звуки сирен, але без обстрілів.

«Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України і надалі залишається високою», ─ наголошують у повітряному командуванні «Південь».

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x