В Одеській області в екстреному порядку перевіряють усі захисні споруди цивільного захисту

0 коментарів 32913 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській області в терміновому порядку перевірять 100% захисних споруд цивільного захисту. 


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на пресслужбу ОДА.

Сьогодні, 3 червня, було проведено обласне засідання регіональної комісії ТЕБ та НС Одеської облдержадміністрації під головуванням начальника ОД(В)А Олега Кіпер. Протокольним рішенням були визначені завдання органам місцевої влади та місцевого самоврядування, керівникам установ, підприємств та організацій різної форми власності, які використовують захисні споруди цивільного захисту.

Основним пріоритетом визначено 100% перевірка до 5 червня всіх захисних споруд розташованих на території Одеської області, комісіями до складу яких увійшли представники ДСНС, Нацполіції, органів влади та інших структур.

Відповідну роботу розпочато.

Дане питання взято на особистий контроль керівництвом області.

Головними завданнями визначено зобов’язати балансоутримувачів, керівників установ, підприємств та організацій які використовують захисні споруди цивільного захисту щодо:

  • забезпечення цілодобового доступу населення, яке потребує укриття, до захисних споруд цивільного захисту незалежно від відомчої належності;
  • призначення відповідальних осіб за утримання захисних споруд та цілодобовий доступ до них;
  • проведення додаткового інформування населення про місця розташування об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, які передбачаються для укриття населення.

Нагадаємо, в ніч на 1 червня під час ракетної атаки на Київ в Деснянському районі одне з укриттів в поліклініці виявилось закритим та люди не змогли до нього потрапити. Біля зачиненого укриття загинула 33-річна жінка.

Як повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, в Україні перевірили вже понад 4800 укриттів: 252 з них були зачинені, ще 893 — непридатні для використання.

В Одеській області в екстреному порядку перевіряють усі захисні споруди цивільного захисту

В Одеській області в екстреному порядку перевіряють усі захисні споруди цивільного захисту

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x