В Ізмаїльському районі затримали “на гарячому” рибного браконьєра, який наловив рибки на сотні тисяч гривень

0 коментарів 28809 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Значним “уловом” закінчився черговий рейд проавоохоронців першого відділення Ізмаїльського районного відділу поліції спільно з прикордонниками Ізмаїльського загону на острові Степовий. Тут, на березі Дунаю, вони виявили 38-річного мешканця Кілійської громади, який знаходився у розпалі процесу незаконної риболовлі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на обласну поліцію.


Як з’ясували правоохоронці, рибалка за допомогою надувного гумового човна та сіток у незаконний спосіб виловив 29 товстолобів, вісім підлящів, шість карасів, двох сомів та двох судаків.  За попередніми підрахунками фахівців, таким чином він спричинив рибному господарству України збиток на суму 250 тисяч гривень.

Всю спійману рибу було вилучено та передано на зберігання до приватного підприємства «КЛЕСТ ЛТД». Окрім риби браконьєр також залишився без восьми ліскових сіток довжиною 500 метрів та плавзасібу.

За даним фактом вже  внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ч. 1 ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000 – 51000 гривень) або обмеженням волі на строк до трьох років.

В Ізмаїльському районі затримали "на гарячому" рибного браконьєра, який наловив рибки на сотні тисяч гривень

В Ізмаїльському районі затримали "на гарячому" рибного браконьєра, який наловив рибки на сотні тисяч гривень

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x