Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Тарутинській селищній раді роз’яснили, як отримати путівки на оздоровлення дітей з пільгових категорій в “Артеку”

0 коментарів 31887 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Тарутинській громаді звернулися до батьків неповнолітніх дітей з семи до сімнадцяти років, які опинилися у складних життєвих обставинах, з роз’ясненням, що потрібно для отримання безкоштовної путівки до санаторію. Про процедуру – в публікації “Бессарабії INFORM”.


З метою організації у 2023 році оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують соціальної уваги, селищна рада формує потребу у кількості безкоштовних путівок для направлення дітей до ДПУ «МДЦ «АРТЕК». Це передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 09.05.2023 № 462 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих оздоровчих таборах державних підприємств «Міжнародний дитячий центр «Артек», «Український дитячий центр «Молода гвардія» і в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей та розташовані в карпатському регіоні, за принципом «гроші ходять за дитиною».

Батькам малозабезпечених сімей, які бажають оздоровити дітей у ДПУ «МДЦ «АРТЕК», необхідно звернутися до відділу соціального захисту населення Тарутинської селищної ради для подання заявки на отримання безкоштовної путівки.
За додатковою інформацією звертатися за адресою: смт. Тарутине, вул. Шевченко Тараса 2 (2 поверх, 11 кабінет).

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x