У селищі Тарутине представили нову очільницю центральної лікарні

0 коментарів 19116 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У селище Тарутине представили нову очільницю комунального некомерційного підприємства «Тарутинська центральна лікарня» – Пулєву Ірину Василівну, яку призначили на посаду відповідно до розпорядження селищного голови від 7 червня. Про це повідомляє Бессарабія INFORM, посилаючись на офіційне повідомлення селищної ради.


Як зазначається, контракт з попереднім керівником закладу Савицьким Юрієм Владиславовичем завершується 8 червня 2023 року. За особистим бажанням Юрій Владиславович не погодився на підписання нового контракту, він продовжить роботу лікарем Тарутинської центральної лікарні.

Нову керівницю колективу медичних працівників представив селищний голова Сава Чернєв, який насамперед щиро подякував Савицькому Ю.В. за сумлінну працю, відповідальне ставлення до роботи, за збереження медичного закладу та його колективу.

Як відмітив голова громади, основною задачею генерального директора залишається збереження лікарні та її працівників, в чому селищна рада завжди буде підтримувати керівництво КНП, а також подальша злагоджена робота всього колективу, надання якісної висококваліфікованої медичної допомоги кожному пацієнту.

В свою чергу, нова очільниця медзакладу Пулєва І.В. звертаючись до присутніх, зазначила, що налаштована на результативну співпрацю та висловила впевненість у роботі всього колективу, як однієї команди, задля надання якісних медичних послуг населенню.

У селищі Тарутине представили нову очільницю центральної лікарні У селищі Тарутине представили нову очільницю центральної лікарні

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x