У Білгороді-Дністровському вшанували пам’ять дітей, чиє життя забрала війна

0 коментарів 24192 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, у Білгороді-Дністровському пройшла акція вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф. Про це повідомили на офіційній сторінці міста, передає Бессарабія INFORM.


Захід, який традиційно організовує міський Центр дитячої творчості та Управління освіти міської ради, відбувся біля пам’ятника Котигорошку у парку Перемоги.

Як зазначається, в акції взяли участь секретар міської ради Олександр Скалозуб, начальник Управління освіти Олена Принц, директорка МЦДТ Наталія Цвікова, учні навчальних закладів та вихованці Центру творчості, педагоги та батьки.

Учасники хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих дітей, запалили лампадки та поклали іграшки до пам’ятника Котигорошку.

 У Білгороді-Дністровському вшанували пам’ять дітей, чиє життя забрала війна У Білгороді-Дністровському вшанували пам’ять дітей, чиє життя забрала війна У Білгороді-Дністровському вшанували пам’ять дітей, чиє життя забрала війна У Білгороді-Дністровському вшанували пам’ять дітей, чиє життя забрала війна У Білгороді-Дністровському вшанували пам’ять дітей, чиє життя забрала війна У Білгороді-Дністровському вшанували пам’ять дітей, чиє життя забрала війна У Білгороді-Дністровському вшанували пам’ять дітей, чиє життя забрала війна

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x