Понад 600 укриттів в Одеській області або закриті, або непридатні для використання: опубліковано результати екстрених перевірок

0 коментарів 35343 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Через трагічні обставини загибелі людей біля зачиненого укриття у Києві в ніч проти 1 червня, в Одеській області була розвернута масштабна кампанія з перевірок громадських укриттів у кожному селі та місті регіону. Представникам органів влади було надано усього три доби на виконання необхідних робіт. Наразі вже відомі результати перевірки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Одеську військову адміністрацію. 


Відповідне розпорядження про перевірку було затверджено на обласному засіданні регіональної комісії ТЕБ та НС Одеської облдержадміністрації під головуванням начальника ОВА Олега Кіпера. Протокольним рішенням були визначені завдання органам місцевої влади та місцевого самоврядування, керівникам установ, підприємств та організацій різної форми власності, які використовують захисні споруди цивільного захисту. До складу спеціальних комісій увійшли представники ДСНС, Нацполіції, органів влади та інших структур.

Загалом було сформовано 76 спільних груп у кількості 249 осіб. Таким чином вдалось здійснити перевірку 1993 укриттів. За результатами обстежень зачиненими виявились 122 та не придатними до використання 523 укриття. При повторних виходах ситуація змінилась лише за 66 адресами.

Як повідомили в ОВА, наразі ситуація на контролі, і вживаються всі заходи, щоб мешканці міста та області змогли бути у безпеці. Для цього відповідальні особи працюють над питанням приведення кожного укриття в належний стан.

Зі списком найближчих укриттів можна ознайомитись на сайті.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x