На Одещині врятували херсонського песика, який дрейфував морем на дошці

0 коментарів 26622 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській області місцеві жителі врятували песика, який майже знесилений дрейфував біля берега на дерев’яному уламку будівлі. Пізніше його впізнали люди. Кажуть, що чотирилапий був охоронцем на дачах у сторожа напроти херсонського гідропарку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” на ТСН та паблік “Новини Одеса”.   


Подія сталася у Григорівці Южненської міської ради. Небайдужі очевидці допомогли чотирилапому пристати до берега та погодували. Організація “Animal SOS Odessa” повідомила, що песика привезли до них вночі, наразі він лікується у клініці.

Також дивом вижила самка оленя, яку побачили, коли вона вибиралася з води. Тварина не розгубилася – одразу почала освоювати нові території.

Нагадаємо, від теракту росіян, які підірвали ГЕС, постраждало дуже багато тварин. Наприклад, в окупованій Новій Каховці Херсонської області у зоопарку загинуло близько 300 підопічних. Також не змогли виплисти сотні домашніх улюбленців мешканців затоплених населених пунктів. Продовжується порятунок тих, кому вдалося вижити.

 

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x