У результаті нічної атаки росії на Одесу загинули цивільні. Мешканці Бессарабії чули вибухи

0 коментарів 32805 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вночі окупанти знову атакували Одесу дронами камікадзе – є жертви й пошкодження кількох багатоповерхівок. Наразі відомо про трьох загиблих і понад десятьох поранених цивільних, повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Оперативне командування “Південь”.


Зазначимо, через роботу ППО було гучно і у Бессарабії.

Близько 23:45 п’ятниці в Одесі пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Моніторингові чати повідомили про атаку “шахедів”, незабаром інформація підтвердилася офіційно. Мешканців закликали бути в укриттях і не знімати роботу українських захисників.

О 00:30 місцеві пабліки поширили інформацію про пошкодження багатоповерхового будинку. У Telegram-каналах опублікували жахливі фото й відео наслідків ворожої атаки, а згодом стало відомо і про перших жертв.

Внаслідок повітряного бою, уламки одного з дронів влучили в квартиру багатоповерхівки і спричинили пожежу площею 50 кв.м.  На жаль, через це загинули троє цивільних, ще щонайменше 10 – поранено.

“Вибуховою хвилею пошкоджено кілька багатоквартирних будинків навколо”, – додали у повідомленні ОК “Південь”.

Вибух був таким сильним, що на дитячому майданчику поблизу житлових будинків утворилася величезна вирва. У квартирах багатьох місцевих повибивало вікна й двері.

О 05:24 на Одещині знову оголосили повітряну тривогу. У обласному центрі чули повторні вибухи. Попередньо, спрацювало ППО. Проте офіційних коментарів щодо ранкових вибухів поки що немає.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x