Хотіла стрибнути з мосту на залізничні колії: на Одещині поліцейські врятували жінку від непоправного

0 коментарів 20844 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У місті Подільськ, що на Одещині, поліцейські запобігли спробі самогубства. 34-річна жінка хотіла стрибнути з мосту на залізничні колії, але, на щастя, правоохоронцям вдалося її зупинити. Про інцидент розповіли в обласному управлінні поліції, передає Бессарабія INFORM.


Жінку за огорожею пішохідного мосту побачив випадковий перехожий, про що одразу повідомив на спецлінію «102». На місце прибули поліцейські групи реагування патрульної поліції Подільського районного управління поліції Андрій Оцебрик і Артем Денисенко.

Щоб утримати містянку від непоправного кроку, поліцейські почали спілкуватися з жінкою, яка скаржилася на матеріальні проблеми, відсутність моральної підтримки з боку рідних та інші життєві негаразди. Правоохоронцям вдалося переконати її, що з будь-якої ситуації є вихід, і відвернути увагу від фатальних думок.

«За годину спілкування нам вдалося запевнити жінку в тому, що самогубство – не вихід, що вона потрібна рідним, зокрема маленькій дитині. Під час розмови я потихеньку наближався до неї, щоб утримати за руку і не дати зірватися з мосту. На щастя, вона до нас прислухалася і ми допомогли їй перебратися через огорожу. Ще кілька хвилин жінка оговтувалася від пережитого, після чого ми доставили її до лікарні, а звідти – додому. Сподіваємося, що в подільчанки все буде гаразд, і вона зуміє подолати тимчасові труднощі», – розповів Артем Денисенко.

У поліції закликають українців з увагою та турботою ставитися до близьких, щоб вчасно розпізнати наближення психологічної кризи й підтримати людину у важку мить. Якщо ж ви самі відчуваєте, що не здатні впоратися з труднощами – не соромтеся звернутися по допомогу до близьких або до фахівців.

В Україні працюють безоплатні служби психологічної підтримки, зокрема онлайн-платформа «Розкажи мені», гарячі лінії 7333 (Lifeline Ukraine), 0-800-100-102 (Національна психологічна асоціація України), 5522 або +38 (093) 170 72 19 (#ВАРТОЖИТИ) та інші платформи, де можна знайти чуйного спеціаліста.

“Пам’ятайте, ви не одні. Є люди, готові вам допомогти”, – наголосили у поліції.

Хотіла стрибнути з мосту на залізничні колії: на Одещині поліцейські врятували жінку від непоправного
Хотіла стрибнути з мосту на залізничні колії: на Одещині поліцейські врятували жінку від непоправного

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x