Голова Одеської області взяв на особистий контроль ремонт доріг в Кілійській громаді

1 коментар 57105 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер під час перебування у Бессарабії був детально проінформований про найголовнішу проблему Кілійської громади – жахливий стан важливої для населення дороги Т-1607 (Ізмаїл-Кілія-Вилкове), а також псування під колесами великовантажівок міської мережі доріг. За словами голови ТГ Вячеслава Чернявського, очільник регіону взяв це питання під особистий контроль. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Варто зазначити, що ремонт цієї траси Т-1607 неодноразово зривався з різних причин. Востаннє – через початок повномасштабного вторгнення, незадовго до якого в громаду вже навіть заїхала ремонтна техніка. За останніми даними, першим планують відремонтувати аварійний міст, рух яким з літа 2021 року заборонений через те, що він може обвалитися. Наразі розробляється проєкт на капремонт. Вартість лише проєктних робіт складає 1 млн 332 тисячі гривень. Міська рада взяла участь у співфінансуванні, додавши Службі відновлення 200 тисяч. Проте доки невідомо, чи вдасться виконати сам ремонт у цьому році.

Міський голова вкотре наголосив, що важливість цієї дороги важко переоцінити. По-перше, вона поєднує Кілію з районним центром – містом Ізмаїл, а також є прикордонною, веде до села Ліски, який є центром вирощування рису та полуниці, сусідньої Вилківської громади тощо.

“На нараді по Кілійській громаді обговорювали проблемні питання дорожньої інфраструктури, а саме: ремонт дороги Т1607 (Кілія – Ліски – Вилково), ремонт мосту на 37+985 км (Кофа). Також підіймалося питання по руху вантажних автомобілів по місту Кілія, ремонт внутрішніх доріг міста, де велике навантаження вантажівок, а саме вул. Букова, Портова, Гагарінська, Татарбунарська, Т. Шевченка та вул. Дмитрівська. Губернатор почув, та знає цю проблематику. Взяв на контроль і пообіцяв сприяти в цих питаннях. Тому й надалі займаємось даними питаннями разом з Ізмаільською РВА”, – розповів Вячеслав Чернявський.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Леонід Кутила
Леонід Кутила
10 месяцев назад

Обіцяного 3 роки чекають. ????

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x