Бригада “екстренки” за три години доставила пацієнтку з хворобою серця з Ізмаїлу до Одеси, де жінці успішно провели операцію

0 коментарів 43146 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Пацієнтку з гострим коронарним синдромом доставили з Ізмаїла до Одеси для проведення черезшкірного втручання з подальшим стентуванням. Транспортування тривало 180 хвилин вздовж завантаженої траси Одеса-Рені. Медикам вдалося вчасно привезти жінку, якій одразу провели операцію. Про це розповіли у обласному Центрі екстреної медичної допомоги і медицини катастроф. 


“Бригада у складі фельдшера з медицини невідкладних станів Анатолія Кірваса та водія Ярослава Божейко професійно надавала допомогу пацієнтці, та навіть при виникненні ускладнення гострого коронарного синдрому у вигляді порушення серцевого ритму миттєво стабілізувала стан жінки дорогою в лікарняний заклад, де їй успішно провели операцію”, – зазначили медики.

Крім того, у Центрі ЕМД звернулися із проханням до учасників дорожнього руху по трасі Одеса-Рені.

“Якщо Ви побачили автомобілі екстрених служб із ввімкненими проблисковими маячками та сиреною, треба негайно надати перевагу у русі та допомогти їм проїхати без перешкод, адже у бригади швидкої, екіпажу поліції чи ДСНС кожна хвилина на рахунку”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x