Як правильно вибрати чоловічі шльопанці в 2023?

0 коментарів 7695 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ще зовсім давно чоловічі шльопанці призначалися лише для походів у басейн, на берег річки чи морський пляж. Також багато хто використовував їх як альтернативу домашнім капцям. Але сьогодні шльопанці чоловічі стали невіддільною частиною міського літнього гардероба сучасних чоловіків. У цьому взутті можна гуляти вулицями, ходити на прогулянки з друзями та навіть в офіс. Дизайнери пропонують широкий асортимент моделей на різний смак і з різноманітних матеріалів. У цій статті ми розповімо, чим варто керуватися під час вибору шльопанців у 2023 році.


Моделі для міста

Для створення образу в стилі кежуал підійдуть класичні шльопанці з верхом із натуральної шкіри, екошкіри або замші. Вони добре поєднуються з джинсами, шортами, футболками та сорочками прямого крою.

Альтернатива — гумові моделі, прикрашені металевими пряжками, різними написами та логотипами відомих брендів. Такі шльопанці також можна поєднувати практично з будь-яким одягом у стилях кежуал і спортивному. Особливо актуальними цього сезону є моделі від іменитих брендів — Nike, Asics, Adidas.

Варіанти для пляжу, басейну та дому

Недороге та практичне взуття — гумові або поліуретанові шльопанці, звичайні або із закритим верхом і перфорацією для кращого повітрообміну. Такі моделі оснащені рифленою підошвою та легко очищаються від піску й інших забруднень. Також вони швидко висихають і не псуються під впливом вологи. Для пляжу та басейну добре підходять яскраві моделі, помітні на кахлі й піску здалеку — червоні, зелені, сині. Якщо важливий стиль, варто підбирати варіант у тон купальним плавкам або шортам.

Модні кольори 2023 року

У літньому сезоні 2023 року чимало модних домів включили до своїх колекцій чорні шльопанці, пропонуючи грати на контрасті, тобто комбінувати таке взуття з легкими літніми вбраннями білого, бежевого, пісочного, кремового кольорів. Також чорні моделі входять до числа універсальних елементів гардероба, оскільки поєднуються з різним одягом.

Також на подіумах можна було побачити яскраві зразки модних шльопанців:

  • помаранчеві;
  • червоні;
  • жовті.

У моді як однотонні варіанти, так і взуття з принтами. Додаючи до гардероба яскраву пару, важливо враховувати, що такі шльопанці добре поєднуються з одягом, у якому присутній принаймні один елемент у тон взуття. Якщо такого одягу немає, можна доповнити образ аксесуаром потрібного відтінку — це можуть бути ремінь, кепка, рюкзак.

Поради щодо вибору

Окрім дизайну, під час вибору чоловічих шльопанців важливо звертати увагу на розмір і посадку взуття. П’ята та пальці не мають виходити за межі підошви. А взуття має сидіти на нозі так, щоб не зісковзувати під час швидкої ходьби.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x