В Ізмаїльській лікарні помер хлопчик, який вчора постраждав внаслідок аварії біля Лощинівки

0 коментарів 195291 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльській лікарні помер один з двох постраждалих у вчорашній аварії біля Лощинівки хлопчиків. 


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.

Нагадаємо, аварія сталася у суботу, 6 травня, близько 11-ї години дня, на дорозі між селами Лощинівка і Каланчак Саф’янівської громади Ізмаїльського району.

За офіційними даними поліції, на автошляху не розминулися 36-річний житель села Каланчак, який керував автомобілем «ВАЗ-21099», та 32-річний житель Лощинівки, який їхав йому назустріч на автомобілі «Lada Priora». Один водій був із 36-річною дружиною, а другий – із 34-річною дружиною та двома синами віком 13 та 3 років.

Унаслідок аварії всі учасники дорожньо-транспортної пригоди зазнали травм різного ступеня тяжкості і були ушпиталені до Ізмаїльської міської лікарні. Найважчий стан був у трирічного хлопчика.

Як повідомив начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко, водіїв одразу після події перевірили на стан сп’яніння. Результатів ще немає. Правоохоронці наразі встановлюють всі обставини. Вирішується питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x