Російська ракета вбила мешканця Одеси, ще дві людини поранені

0 коментарів 41715 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Під час повітряної тривоги пізнього вечора 17 травня були влучання у промислову інфраструктуру Одеси. На жаль, одна людина померла, ще дві отримали поранення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ОК “Південь”. 


За словами військових, атака відбувалась з використанням різних ракет з різних напрямків.

Більшість знищено протиповітряною обороною, але, на жаль є влучання в промислову інфраструктуру, у результаті чого 1 цивільна особа загинула, 2 поранено.

Зазначимо, місцеві мешканці повідомляли, що ця атака була одною з найстрашніших за увесь час – від вибухів тряслися будинки.

Російська ракета вбила мешканця Одеси, ще дві людини поранені

Зокрема, з 21:00 17 травня по 05:30 18 травня 2023 року російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак з різних напрямків по різним регіонам України.

“Загалом випущено 30 крилатих ракет морського, повітряного та наземного базування. Із літаків стратегічної авіації: двох Ту-160 та восьми Ту-95 випущено 22 крилаті ракети Х-101/Х-555. Із кораблів у Чорному морі – шість крилатих ракет “Калібр”. А також дві крилаті ракети “Іскандер-К” із наземних оперативно-тактичних ракетних комплексів”, – йдеться у повідомленні Повітряних сил ЗСУ.

Водночас, Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України, знищено 29 крилатих ракет.

Також українськими силами збито два ударних БпЛА “Shahed-136/131” та два розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

“Ще раз нагадуємо, що навіть при успішній роботі протиповітряної оборони, уламки збитих в небі ракет обов’язково повертаються на землю і несуть серйозну загрозу життю людей. Під час повітряної тривоги дотримуйтесь правил безпеки. Бережіть себе та своїх рідних”, – сказано у повідомленні.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x