Новий очільник кілійської поліції розповів, на чому робитиме акцент у своїй роботі

0 коментарів 58914 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Новий виконуючий обов’язки начальника Кілійського відділення поліції Вадим Левицький, якого призначили на посаду 18 травня, виступив перед депутатами міської ради на засіданні сесії. Він представився і розповів, що вважає пріоритетом у діяльності підрозділу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


У першу чергу, підполковник виразив сподівання, що в Кілії він надовго та звернув увагу на великий досвід роботи у поліції, зокрема – у боротьбі з корупцією та економічними злочинами.

“Маю багатий досвід у різних службах – як на рядових, так і на керівних посадах. Сподіваюся пропрацювати тут тривалий час”, – зазначив він.

Також він зазначив головні завдання від Національної поліції та безпосереднього керівництва.

“Поліція є сервісним центром. Це, у першу чергу, допомога громадянам, розкриття злочинів, попередження їх, адміністративна практика“, – сказав в/о керівника.

Доповів поліціянт про головну проблему відділення – неукомплектований штат. Але виразив дуже гарну думку щодо роботи наявних співробітників.

“Шукаємо талановитих співробітників, які хочуть працювати на благо громади. Надіюся, що питання скоро вирішиться. На сьогодняшній день скажу, що підрозділ робочий, у особового складу є бажання працювати. Це показали кримінальні події на территорії ТГ (вбивство та замах на вбивство. – підозрювані було швидко затримані, – ред.)”, – зазначив Левицький.

Також він зазначив, до якого порушення закону в нього особисте ставлення.

“Посилюємо роботу щодо транспортної дисципліни. В приорітеті  та стаття, яка загрожує життю та безпеці громадян – п’янка за кермом. У мене особисто дуже принципове ставлення до цього. Я вважаю, що п’яний за кермом – це вбивця. Ми посилюємо контроль. Лише за тиждень склали 10 протоколів за статтею 130 з вилученням транспортних засобів на штрафмайданчики”, – доповів підполковник.

Наостанок Вадим Ливицький звернувся до депутатського корпусу зі сподіванням на співпрацю.

“Мої двері завжди відкриті. Якщо є якісь питання, не потрібно чекати часу прийому.  Я завжди знаходжусь на місці, завжди приймаю відвідувачів – чи то представників депутатського корпусу, чи то громадян. За будь-якими питаннями. Якщо ми можемо допомогти – будемо допомагати. Наш порядок денний – це спокій та правопорядок у громаді. Питання, які раніше стосувалися непорозуміння з поліцією: я думаю, що ми їх вирішимо усі разом. І також сподіваюся на вашу підтримку. На сьогодні у поліції виникає багато питань, які тяжко вирішити самостійно, тож буду звертатися до міського голови та до вас”, – підсумував керівник.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x