Негативна тенденція росту дитячої злочинності: в Ізмаїлі двоє підлітків знов пограбували пенсіонерку (оновлено)

0 коментарів 23760 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Минуло лише трохи більше місяця після гучного пограбування двома підлітками літньої жінки в Ізмаїлі, як до правоохоронців надійшов новий сигнал про схожий злочин. Вчора, 22 травня, інші двоє підлітків знов пограбували пенсіонерку. На цей раз – на вулиці Тульчіанівській, повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Як стало відомо нашим журналістам, двоє підлітків (на вигляд 14-15 років) підійшли до 65-річної жінки, яка котила свій велосипед. Один з них запитав у пенсіонерки “котра година”, а другий – схопив її сумку, яка лежала у велосипедному кошику. У сумці потерпілої був гаманець з грошима, пенсійне посвідчення, пенсійна банківська картка, мобільний телефон та інші особисті речі.

Після цього грабіжники побігли в бік вулиці Авраамівської. Заявниця добре запам’ятала і передала поліції їх прикмети. Зловмисників також зафіксували вуличні камери відеоспостереження.

Поліція наразі займається пошуком грабіжників. Вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ч.4 ст. 186 ККУ (Грабіж).

Фото вірогідних неповнолітніх злочинців сьогодні були розіслані по школах міста. Педагогів та батьків просять уважно придивитися до дітей та, в разі їх упізнання, – негайно повідомити правоохоронним органам.

Негативна тенденція росту дитячої злочинності: в Ізмаїлі двоє підлітків знов пограбували пенсіонерку (оновлено)

Нагадаємо, попереднє пограбування пенсіонерки двома підлітками сталося в Ізмаїлі 18 квітня. Грабіжники на мопеді на ходу вихопили з рук жінки сумочку, в якій був гаманець з 4,5 тисячами гривень, пенсійне посвідчення та паспорт громадянина України. Зловмисників оперативно розшукали і затримали. Їм оголошено про підозру у скоєнні грабежу. За вчинок хлопцям загрожує до десяти років ув’язнення.

Оновлено 16:38: Як повідомили “БІ” у пресслужбі Ізмаїльського РВП, неповнолітніх, які можуть бути причетні до вчинення грабежу 22 травня на вулиці Тульчіанівській, сьогодні протягом дня знайшли. Зараз вони перебувають у відділі поліції.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x