Вночі росія здійснила теракт у Миколаєві, влучивши у багатоповерхівку. Зеленський показав відео наслідків смертоносного удару

0 коментарів 17577 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В ніч проти четверга, 27 квітня, російські окупаційні війська обстріляли Миколаїв. Є влучання в багатоповерховий будинок, що призвело щонайменше до однієї жертви та десятків поранених. Наслідки ворожого обстрілу показав президент України Володимир Зеленський. 


Як повідомив у Telegram очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, попередньо, окупанти били по місту чотирма ракетами С-300.

В ОК Південь зазначили, що стріляли окупанти з Чорного моря.

“Вночі ворог атакував Миколаїв “Калібрами” з акваторії Чорного моря. Чотири ракети були спрямовані з використанням особливостей місцевості та змін траєкторії для ускладнення виявлення. Зважаючи на те, що це високоточна зброя, яка працює по координатах наведення – очевидний факт терору мирного населення. Один приватний будинок зруйновано, інший пошкоджено, суттєвих руйнувань зазнала житлова багатоповерхівка та історична будівля. Пожежі оперативно ліквідовано, триває розбір конструкцій. На даний час відомо про 1 загиблого і 23 поранених мирних мешканців міста, серед яких 1 дитина. Пошуки і розбір завалів продовжуються”, – доповіли військові.

Теракт прокоментував президент України Володимир Зеленський у Телеграм та додав відео.

“Країна-окупант ні на день не перестає доводити, що основна мета цієї війни – терор і знищення українців та всього українського.

Вночі Росія обстріляла Миколаїв чотирма ракетами «Калібр», запущеними з акваторії Чорного моря. Високоточна зброя була націлена на приватні будинки, історичну будівлю та багатоповерхівку.

На даний момент відомо про одного загиблого та 23 поранених, серед яких дитина. Вічна пам’ять загиблому та скорішого одужання пораненим. Цей черговий злочин проти людяності не зійде терористам з рук. Знайдемо всіх винних. За все буде відповідальність”, – зазначив голова держави.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x