«Ви мене заливаєте!» – в Одесі жінку пограбував нібито сусід по квартирі

0 коментарів 18846 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі жінка впустила в квартиру злодія, який її пограбував. Цей нібито сусід вигадав, нібито та його заливає. Злочинець, скориставшись легендою, потрапив до квартири жертви у Суворовському районі і викрав більше шести тисяч доларів США та коштовності на суму близько двохсот тисяч гривень. Про це повідомили у ГКНП в Одеській області.


24 квітня до поліції звернулася мешканка багатоповерхівки з проспекту Добровольського і повідомила, що з її квартири невідомий чоловік викрав більше шести тисяч доларів США та коштовності на суму близько двохсот тисяч гривень.

Зловмисник використав привід, щоб потрапити у квартиру одеситки, заявивши їй: «Ви мене заливаєте!». Жінка впустила чоловіка в оселю і на його прохання дала 500 гривень нібито на придбання матеріалів для полагодження несправної труби. Насправді то був лише привід для правопорушника, щоб прослідкувати, звідки господиня буде діставати кошти. Надалі, вдаючи з себе фахівця, який знається на сантехніці і усуває несправність, чоловік відволік увагу 76-річної жінки і непомітно викрав з сімейного сховку гроші та цінне майно. Їх відсутність потерпіла помітила, коли «сусід» пішов.

“Поліцейські викрили підозрюваного «по гарячих слідах» і вилучили у нього частину викрадених грошей та майна. Можливо, ще хтось постраждав від цього «сусіда» – звертайтеся на спецлінію «102»”, – повідомляють правоохоронці.

44-річний підозрюваний – уродженець Донеччини, який кілька місяців тому оселився в Одесі. У нього вилучили викрадені гроші та частину коштовностей.

«Ви мене заливаєте!» - в Одесі жінку пограбував нібито сусід по квартирі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x