В Одесі затримали злочинця, який, погрожуючи пістолетом, відібрав у відвідувача кінотеатра телефон (відео нападу)

0 коментарів 15876 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


10 квітня в глядацькій залі під час вечірнього сеансу демонстрації фільму, грабіжник підсів до потерпілого і, пригрозивши йому пістолетом, наказав віддати мобільний телефон. Заволодівши гаджетом вартістю 40 тисяч гривень, нападник втік.


Потерпілий наступного дня звернувся до поліції, і оперативники впродовж кількох годин затримали правопорушника. В якості речових доказів поліцейські вилучили у нього чужий смартфон та зброю, походження якої будуть встановлювати експерти, повідомили у відділі комунікацій обласного управління поліції.

Фігуранту повідомили про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, (розбій), вчинений в умовах воєнного стану.

Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Підозрюваного поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання і нині клопочуть щодо застосування відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x