У Рені за хабар поліцейським судитимуть водія, який намагався відкупитися за їзду «під шафе»

0 коментарів 21411 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканець міста Рені постане перед судом за намагання надати хабаря поліцейським. 


Як повідомив “Бессарабії INFORM” керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара, ренієць, керуючи автомобілем у комендантський час, привернув до себе увагу поліцейських. Під час спілкування з порушником поліцейськими встановлено факт керування автомобілем цією особою у стані алкогольного сп’яніння.

Намагаючись уникнути відповідальності, водій неодноразово пропонував та у подальшому надав поліцейським неправомірну винагороду у розмірі 4 тис грн за не складання протоколу про скоєне ним правопорушення.

Запропонувавши та надавши  посадовій особі неправомірну винагороду, керманич здійснив ще один злочин, передбачений ч. 1 ст. 369 КК України. Вказане правопорушення передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

За інформацією прокуратури, сьогодні, 28 квітня, обвинувальний акт стосовно ренійського горе-автомобіліста направлено до Ренійського районного суду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x